-
Návod na přípravu tradičních japonských trojúhelníků z rýže s nakládanou
slanou švestičkou a s mořskou řasou.
-
Návod na přípravu tradičních japonských trojúhelníků z rýže s
mořskou řasou.
-
Rýžová kolečka v mořské řase se zeleninou.
-
Návod na přípravu domácího smetánky pro vaření a přímou konzumaci.
-
Recept na výrobu tofu z cizrnové mouky.
-
Recept na mufiny z pomerančové šťávy a kůry.
-
Recept na domácí placatý chléb z kynutého těsta.
-
Recept na bramborový salát se sojanézou a krátce povařenou zeleninou.
-
Recept na bramborový salát s cizrnou, syrovou zeleninou a lahůdkovým
droždím.
-
Recept na bramborový salát s krátce povařenou zeleninou, fazolí a
s lahůdkovým droždím.
-
Recept na čtverce z listového těsta plněné pudingem z mandlového mléka.
-
Recept na výrobu pečené sekané z fazolí, mrkve, cibule a česneku.
-
Recept na klasickou českou přílohu uvařenou čočku ochucenou solí a
octem.
-
Jednoduchý rychlý recept na cizrnu osmaženou společně s česnekem.
Chutná skvěle jako součást zeleninových salátů.
-
Cizrna s podušenými žampiony a brambory pečenými na sucho ve šlupce.
-
Klasická rajská omáčka z rajského protlaku.
-
Polévka z kořenové petržele, brokolice, růžičkové kapusty, mrkve, celeru a mořské řasy arame.
-
Rýžové nudle se směsí kukuřice a pórku s domácím kečupem.
-
Recept na omáčku z mrkve, celeru a kořenové petržele s cizrnou.
-
Recept na pizzu s extra rychlou rajskou omáčkou, cizrnou, sušenými rajčaty a s tofu.
-
Návod na přípravu domácího makového mléka.
-
Návod na přípravu domácího mandlového mléka.
-
Recept na kaši ze žlutého hrachu dochucenou česnekem a majoránkou.
-
Polévka z červené řepy, zelí, mrkve a celeru.
-
Mixovaná velmi sytá polévka z červené čočky a rajského protlaku s
pečenými bylinkovými kolečky z rohlíku.
-
Pečené brambory s mrkví a ostřejším kořením.
-
Rychlá omáčka ze sterilovaných okurek.
-
Cizrna v kořeněné rajčatové omáčce.
-
Jednoduchý recept na rýži s dušenými žampiony.
-
Recept na sušenky s kokosem a rapadurou.
-
Rýžové nudle s jablkovým chutney.
-
Omáčka z kapusty a brambor.
-
Kaše z basmati rýže, která je připravovaná s rozinkami, čokoládou a mandlemi.
-
Omáčka z rajčat a jablek podáváná za studena.
-
Ostrá indická omáčka z jablek podáváná za studena.
-
Ostrá indická omáčka z manga podáváná za studena.
-
Ostrá omáčka z paprik a rajčat podávaná za studena.